lun. iun. 1st, 2020

Ipsum Creative Agency – agentie de publicitate alexandria

Agentie de publicitate Alexandria. Oferim suport, idei si mana de lucru! 🙂
Servicii creare site-uri web, web design si promovare online si offline in Alexandria. Rapiditate si profesionalism! SEO & Creare site-uri si Web design.

Ipsum Creative Agency va ofera Web design si servicii profesionale si personalizate pentru fiecare client in parte. Acordam o mare importanta discutiilor cu clientul pentru a intelege cerintele si a hotari, impreuna cu acesta, specificatiile si tehnologiile optime pentru realizarea proiectelor. La noi clientii sunt parte a procesului de proiectare. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile e timpul sa lasati specialistii sa lucreze pentru dumneavoastra. Afacerea dumneavoastra merita. Lauren Serv SRL este o Firma web design si promovare web din Alexandria, Teleorman.

  • Publicitate in aplicatia Alexandria City App. Aplicatie care livreaza publicitate pe mobil.
  • Publicitate în Revista The Best Deal – singura revista color din Alxandria
  • Pliantele si flyere sunt o metoda eficienta de promovare a afacerii dumneavoastra oferind multe informatii potentialilor clienti. Pentru a transforma in succes campania dvs. de promovare, va oferim material publicitar tiparit: invitatii, pliante, flyere, meniuri, mape de presa, precum si materiale promotionale atipice. De asemenea realizam web site-uri cu target pentru respectivul obiect al campaniei.
  • Webdesign – Oferim servicii profesionale si de o buna calitate la cee mai mici preturi: web design, magazin online, creare site / blog, redesign site existent precum si crearea de grafica de tip pubicitar: carti de vizita, brosuri, reviste, pliante, menu-uri, postere si alte elemente grafice.
  • Gestionăm pagina ta de Facebook
  • Bikevertising sau publicitate pe biciclete reprezinta o forma inovativa de comunicare in mediul outdoor. Acest mod de promovoare ofera posibilitatea realizarii unei campanii eficiente, care sa genereze un efect WOW
  • Remorca Publicitara este una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare in outdoor

Contacteaza-ne acum si cere o oferta!

Tel 0762800822
https://www.facebook.com/IpsumCreativeAgency/

Facebook, Site, Revista, Aplicatie – agentie de publicitate alexandria