lun. iun. 1st, 2020

C&C home (@cnchome) – Lenjerii de pat

Bumbacul este o fibra textila fina, apreciata pentru calitatile sale la nivel mondial. Orice lenjerii de bumbac 100% v-ati achizitiona de la noi va garantam ca veti fi pe deplin multumiti de alegerea facuta. 

Scopul nostru este să DĂM CULOARE VISELOR TALE!

C&C home te invită să intri în lumea noastră, lumea textilelor calitative, lenjerii de pat romanesti, confectionate cu grijă și atenție la detalii. Suntem mama și fiu. Unul dintre noi se ocupa de producție, iar celălalt de management. Povestea noastră a luat naștere in urma cu câțiva ani, atunci am unit experiența pe o parte, și entuziasmul pe de alta parte, reușind sa punem bazele C&C home, un concept de atelier textil, care sa satisfacă nevoile clienților indiferent de vârsta, sex sau etnie.

Aspectul deosebit la acest magazin de lenjerii de pat este faptul ca poti comanda un set format din cate piese vrei tu, de diferite dimensiuni si modele, ca sa se potriveasca necesitatii tale, comanzi set de lenjerie pentru orice pat, orice pilota si/sau orice perna – toate individual, astfel incat pretul se formeaza pe masura ce iti alegi piesele dorite.

Povestea noastră a început cu obținerea de lenjerie de pat de calitate. După o vasta activitate, am încercat și testat aproape orice tip de lenjerie de pat și am decis asupra dimensiunilor, producand astfel pentru orice pat, orice pilota sau/si orice perna, mai mult de atat executam si cearceaf de pat tip husa, cu elastic.

Site-ul cnchome.ro | lenjerii de pat online – ofera posibiliatea configurarii propriei lenjerii, alegand pentru fiecare model dimensiunile proprii. Tot ceea ce se vinde prin intermediul site-ului cnchome.ro sunt lenjerii fabricate în România, atelier ul nostru fiind plasat in zona de sud a tarii, avand 100% capital privat, ne putem mandri cu renumele de firma romaneasca cu produse 100% romanesti. Va oferim o gama variata de produse atât pentru hotel / pensiune Lenjerii de pat damasc, cât și pentru uz casnic Lenjerii de Pat din Bumbac 100% Croim în atelierul C&C home, zilnic, lenjerii de pat bumbac de calitate.

Magazinul online cnchome.ro comercializează doar lenjerii de pat bumbac ranforce și lenjerii din bumbac. Acestea sunt croite și cusute în atelerielul nostru pentru a putea acoperii toate cerințele clienților și pentru a oferi o gamă largă de modele și culori. C&C home este producător de lenjerii de pat, dacă doriti să comandați anumite dimensiuni si/sau modele, atelierul nostru le poate executa special conform cerințelor dumneavoastra. De asemenea, dacă aveți sau sunteți administratorul unei pensiuni sau unui hotel, oferta de lenjerii de pat C&C home include lenjerii de pat hotel și lenjerii de pat albe. Pentru informații suplimentare despre produsele noastre sau o comandă, pentru mai multe detalii va stam la dispozitie atat pe www.cnchome.ro, prin telefon: 0745 823 391 sau e-mail: comenzi@cnchome.ro.